Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze site te geven. Cookies zijn bestanden die in uw webbrowser worden opgeslagen en worden door de meeste websites gebruikt om uw webervaring te personaliseren.
Door onze website te blijven gebruiken zonder de instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Cookiebeleid

menu

 
 MENU BISTRO VIENNA 

  1. Proevertjes van de chef
     
    Carpaccio van coquille - knolselder - wasabi - soja - hazelnoot
                                                                                                                                    
  2.  OF             
  3.       
    * Rolletje van hert en schelvis - rode biet - fregola - avocado
                                                  
  4.                                                                           
    **Ravioli van prei en sepia - gamba U10 - jus van ajuin - pompoenpitten
        ( Het tussengerecht is ENKEL per tafel en NIET apart te verkrijgen ) 
  5.                             
  6.  *Kabeljauw - schorseneren - mossel - shitake - aardappeltaartje
         
     OF            
  7.                                                                                                                   
  8. Fazant - boschampignons - raap - witloof - aardappelpasta
                  
     
    * Peren van bij ons - karamel - amandel - ricotta
         
    OF
  9.                                                                                             
  10. *Assortiment kaas “geselecteerd door Stefaan Camerlinck” vijgen
       (suppl 6 € )
     
    *Prijs 4 gangen ( zonder ravioli) € 50 
  11. **Prijs 5 gangen (met ravioli)     € 65
    DEZE MENU IS ENKEL PER TAFEL TE VERKRIJGEN TOT 20.30u
    # Wijnen aanbevolen door Sommelier Conseil Rony Van Vlierbergh. www.rvvino.be
    Vanaf heden kan u ook overnachten in 1 van onze 4 stijlvolle gastenkamers