Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze site te geven. Cookies zijn bestanden die in uw webbrowser worden opgeslagen en worden door de meeste websites gebruikt om uw webervaring te personaliseren.
Door onze website te blijven gebruiken zonder de instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Cookiebeleid

menu

  1.  MENU BISTRO VIENNA 

Proevertjes van de chef
 
Gemarineerde verse zalm-platte kaas-venkel-soja-komkommer
                    Wijnsugg. :  Italië Marche Monte Schiavo-Pallio Verdicchio Castelli di Jesi Superiore DOC 
                                        Hints van rijp fruit appel en perzik-krokante zuren-droge volle elegante wijn
                                        met klein bittertje en een lange finale           
   
OF       
            

* Tataki van BBQ rundsvlees-sjalot-witte kool-dashi-raap
                   Wijnsugg.: Italië Toscane Monte Guelfo Chianti Classico DOCG 2016                                                         
                                     Sangiovese uit Castellina in Chianti-wilde specerijen-rood fruit en krieken, veel
                                     mineraliteit-fijne zuren en lange afdronk       
                                                                          
**Aardappelpasta-buikspek-girollen-salie-truffel
    ( Het tussengerecht is ENKELper tafel enNIETapart te verkrijgen )
    Wijnsugg: Italië Piemonte Cascina Chicco Langhe Nebbiolo DOC 2017                                                            
                              Houtgelagerd-hints van violet, kers en specerijen-fruitig en evenwichtig-zachte
                              rijpe tannines-aanhoudende afdronk              
                            
 *Kortgebakken tonijn-puntpaprika-citroen-courgetten-aardappeltaartje
     wijnsugg: Italie Campania Villa Mathilde rosé Rocca dei Leoni Terre Cerase IGT 2018                                      
                     Rosé: Aglianico-compexe neus van fruit, kers en zwart en rood wild bessenfruit-delicate
                     hints van kruiden                          
     
OF                                                                                                                              

Filet van duif-knolselder-hazelnoot-miso-pompoen-bulgur
                Wijnsugg: Italie Lazio Olivella Racemo Volcanic soil Lazio IGT 2017                                                                      
                       60% Cesanese-40% Sangiovese - 8 maanden houtlagering in barrique en 6 maanden
                       flesrijping  Mineralig van vulkanische bodem, donker fruit, volle droge aanzet,
                       fluweelzacht, rijpe tannines, mooie finale                        
                   
* Zwarte chocolade-bramen-passievrucht-amandel-mousse koffie
     Wijnsugg: Italië Piemonte: Vite Colte Brachetto d’Acqui Il Furetto                                                                   
                       Dessertwijn  (rood) met fijne perlage , laag in alcohol, zoete rode gekoelde wijn met
                       veel finesse en elegantie 
     
OF    
                                                                                        

*Assortiment kaas “geselecteerd door Stefaan Camerlinck”vijgen
   (suppl 6 € )
 
*Prijs 4 gangen ( zonder aardappelpasta) € 50 zonder wijn .
**Prijs 5 gangen (met aardappelpasta)     € 65 zonder wijn 
DEZE MENU IS ENKEL PER TAFEL TE VERKRIJGEN TOT 20.30u
# Wijnen aanbevolen door Sommelier Conseil Rony Van Vlierbergh. www.rvvino.be
Vanaf heden kan u ook overnachten in 1 van onze 4 stijlvolle gastenkamers