Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze site te geven. Cookies zijn bestanden die in uw webbrowser worden opgeslagen en worden door de meeste websites gebruikt om uw webervaring te personaliseren.
Door onze website te blijven gebruiken zonder de instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Cookiebeleid

TAKE AWAY

Vanaf 19 oktober zullen we om de twee weken een culinair menu opstellen die men kan afhalen op vrijdag en zaterdag tussen 17u en 18u en op zondagochtend tussen 11u en 12u. Liever een ander afhaalmoment ? Gelieve hiervoor te bellen naar 09/349,03,02. Daar de bereidingswijze zorgvuldig is uitgelegd zullen de gerechten snel en gemakkelijk bereid kunnen worden. Gelieve via onderstaand formulier jullie bestelling door te geven. 
Alvast bedankt. Hou jullie gezond !
Groeten Connie en Bernard 

Menu weekend 27 / 28 /  29 november :

Tapenade met ciabatta toastjes

Gebakken Langousitne - sepia - parelcouscous - curry - wortel
   Wijntip: Tenute Rubino Marmorelle Salento Bianco IGT    18€

Fazantenborst - knolselder - hazelnoot - miso 
   Wijntip: Rood     Vite Colte Nebbiolo d’Alba DOC Valdolmo     22€

Of
Zeetong rolletjes - gegrilde prei - garnalen - shi-take
   Wijntip: Vite Colte Fosche Piemonte Chardonnay DOC    18,5€

Taartje met mandarijn - mirenque - ijs van witte chocolade
   Wijntip: Wit zoet Neirano Moscato d’Asti DOCG Pitulé                12€

Prijs 40 € per persoon. (incl.brood)

Voorgerechten:

Gebakken Langoustine  -  sepia - parelcouscous - curry - wortel  16€
     Wijntip: Tenute Rubino Marmorelle Salento Bianco IGT    18€
Ganzenlever terrine - kweepeer - mango - vijgenbrood 18 €
     Wijntip: Gianni Tessari    Soave DOC  Garganega & Trebbiano di Soave  15,5€
Handgesneden tartaar van rund - langoustine - bloemkool - pickels  16€
    Wijntip: Gianni Tessari Pinot Nero Veneto Rosso IGT        15,5€
Vitello tonatto - rucola - ansjovis - kappertjes 14€
     Wijntip: Cascina Chicco Anterisiop Roero Arneis DOCG 22€

Hoofdgerechten:

Fazantenborst - knolselder - hazelnoot - miso - krielaardappelen  21€
     Wijntip: Rood     Vite Colte Nebbiolo d’Alba DOC Valdolmo     22€
Zeetongrolletjes - verse zalm - gegrilde prei - garnalen - shi-take  20€
     Wijntip: Vite Colte Fosche Piemonte Chardonnay DOC    18,5€
Tagliatelle - scampi - gerookte zalm - fijne groenten - grana 17€
       Wijntip: Vite Colte Tra Donne Sole Piemonte DOC Sauvignon  Blanc 18€
Hertenfilet - witloof - kweepeer - griottes - chocolade 24€
      Wijntip: Pierre Ussegliuo L'unique (Frankrijk)  rood  22€
Dessert:

Huisgemaakte Tiramisu : 7€
 
Moëlleux van zwarte chocolade - sorbet van framboos : 7€
 
Taartje met mandarijn - mirenque - ijs van witte chocolade : 7€

En dan nog :

GIN HUISGEINFUSEERD 33CL : 18€
HUISGEMAAKTE LIMONCELLO 33CL : 15€
 

BESTEL HIER :


OPHALEN OP VRIJDAG TUSSEN 17U EN 18U : JA/NEEN
OPHALEN OP ZATERDAG TUSSEN 17U EN 18U: JA/NEEN
OPHALEN OP ZONDAG TUSSEN 11U EN 12U: JA/NEEN
AANTAL MENU MET FAZANT:
AANTAL MENU MET ZEETONG ROLLETJES:
AANTAL GANZENLEVER TERRINE:
AANTAL LANGOUSTINE/ SEPIA:
AANTAL RUNDSTARTAAR:
AANTAL VITELLO TONNATO :
AANTAL FAZANT:
AANTAL ZEETONG ROLLETJES
AANTAL TAGLIATELLE:
AANTAK HERT:
AANTAL TIRAMISU:
AANTAL MOËLLEUX:
AANTAL MANDARIJN:
AANTAL RUBINO :
AANTAL PINOT NERO:
AANTAL NEBBIOLO:
AANTAL CHARDONNAY:
AANTAL SOAVE:
AANTAL PITULE:
AANTAL ARNEIS :
AANTAL UNIQUE:
AANTAL SAUVIGNON BLANC:
AANTAL GIN:
AANTAL LIMONCELLO:
NAAM: *
TELEFOONNUMMER : *
EMAILADRES: *
OPMERKINGEN:

 

Alle velden gemarkeerd met een asterisk (*) zijn verplicht in te vullen!