Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze site te geven. Cookies zijn bestanden die in uw webbrowser worden opgeslagen en worden door de meeste websites gebruikt om uw webervaring te personaliseren.
Door onze website te blijven gebruiken zonder de instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Cookiebeleid

VALENTIJN MENU 14 - 15 - 16 FEB

MENU VALENTIJN 14-15-16 FEB 
( ' S AVONDS ENKEL DEZE MENU TE VERKRIJGEN ) 
 
Proevertjes van de chef
 
 
Kortgebakken zwaardvis - rode biet - koolrabi - groene kruiden 
 
 
               * Pladijs - traaggegaard buikspek - fontina kaas - groene asperges   
 
 
 * Kalfsoester - radicchio - artisjok - jonge ui 
 
 
                   *  Citroen - passievrucht - kokos - pistache  - mango 
                                                    
                                                                                            
OF                                                                                            
 
*Assortiment kaas “geselecteerd door Stefaan Camerlinck”vijgen
   (suppl 6 € )
 
 
** Prijs per persoon: € 62
     
 
# Wijnen aanbevolen door Sommelier Conseil Rony Van Vlierbergh. www.rvvino.be
 
 
Vanaf heden kan u ook overnachten in 1 van onze 4 stijlvolle gastenkamers