VALENTIJN MENU 14 - 15 - 16 FEB
MENU VALENTIJN 14-15-16 FEB
( ' S AVONDS ENKEL DEZE MENU TE VERKRIJGEN )
* Proevertjes van de chef
* Kortgebakken zwaardvis - rode biet - koolrabi - groene kruiden
* Pladijs - traaggegaard buikspek - fontina kaas - groene asperges
* Kalfsoester - radicchio - artisjok - jonge ui
* Citroen - passievrucht - kokos - pistache - mango
OF
( ' S AVONDS ENKEL DEZE MENU TE VERKRIJGEN )
* Proevertjes van de chef
* Kortgebakken zwaardvis - rode biet - koolrabi - groene kruiden
* Pladijs - traaggegaard buikspek - fontina kaas - groene asperges
* Kalfsoester - radicchio - artisjok - jonge ui
* Citroen - passievrucht - kokos - pistache - mango
OF
*Assortiment kaas “geselecteerd door Stefaan Camerlinck”- vijgen
(suppl 6 € )
** Prijs per persoon: € 62
# Wijnen aanbevolen door Sommelier Conseil Rony Van Vlierbergh. www.rvvino.be
Vanaf heden kan u ook overnachten in 1 van onze 4 stijlvolle gastenkamers