Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze site te geven. Cookies zijn bestanden die in uw webbrowser worden opgeslagen en worden door de meeste websites gebruikt om uw webervaring te personaliseren.
Door onze website te blijven gebruiken zonder de instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Cookiebeleid

menukaart


De kaart van Bistro Vienna is compact en wisselt regelmatig. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd op Franse tradities met een knipoog naar Vlaanderen en de wereld .


Voorgerechten


Duo kroketten  18 euro      
Kaas/garnaal - citrus - peterselie

Rundscarpaccio Holstein 24 euro       
Eendenlever – gerookte paling – koolrabi – miso  

Koud-warm van coquille 24 euro      
Tartaar – kort gebakken – wasabi – radijs – kervel  

Ceviche van schelvis 21 euro   
 Mandarijn – radijs – avocado - mozzarella

Club sandwich van hert 21 euro    
Bereidingen van bloedworst – bietjes – girollen 


      
Hoofdgerechten :

Filet pur 34 euro     
Pepersaus of béarnaise - verse frietjes -  groentenslaatje

Zeetong 35 euro    
Tartaar saus - groentenslaatje - verse frietjes

Sashi Rib eye (4 weken gerijpt) topkwaliteit uit Denemarken
Groentensalade - pepersaus of bearnaise  - verse frietjes                      48 euro 

Kalfsblanquette 30 euro    
Witloofsalade  - verse frietjes    
                     Supplement kalfszwezeriken : 13,5 euro

Kalfszwezeriken 39 euro   
Risotto – boschampignons – knolselder 

Rundstartaar door ons bereid 25 euro  
Groentenslaatje – verse frietjes                            

Heek (witte visfilet)   31 euro                 
Witloof – chorizo – zeekraal – dragon 

Fazant    32 euro     
Savooi – bergamot -  kervelwortel - boschampignons - aardappeltaartje 


* Op vrijdag- en zaterdagavond serveren we enkel
   de menu Bistro Vienna 
* Gelieve de keuzes in voor- en hoofdgerecht te beperken 
   tot 4 verschillende gerechten per tafel.
* De samenstelling van de gerechten kan wijzigen


Lunch :  voorgerecht , hoofdgerecht en een koffie of verse thee met nog enkele versnaperingen  
                  aan € 32 euro per persoon .  
                 (niet op feestdagen)

 MENU BISTRO VIENNA 

* Assortiment kleine hapjes vooraf


* Ceviche van schelvis – mandarijn – radijs – avocado – mozzarella  
                     
OF      
            
* Club-sandwich met hert – bloedworst – bietjes – girollen 

                                    
** Pasta carbonara – fontina – truffel – buikspek 
   
                            
* Heek (witte visfilet) witloof – chorizo – zeekraal – dragon 
     
OF      
                                                                                                                       
* Fazant – savooi – bergamot – kervelwortel – champignons 
         

* Peren van bij ons – karamel – chocolade – zeezout 
     
Of                        
                                                                                            
* Assortiment kaas “geselecteerd door Stefaan Camerlinck” 
   ( suppl 6 € )

*Prijs per persoon zonder pasta carbonara : € 55   (zonder wijn)
**Prijs per persoon met pasta carbonara : € 67       (zonder wijn) 

# Wijnen aanbevolen door Sommelier Conseil Rony Van Vlierbergh. www.rvvino.be