Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze site te geven. Cookies zijn bestanden die in uw webbrowser worden opgeslagen en worden door de meeste websites gebruikt om uw webervaring te personaliseren.
Door onze website te blijven gebruiken zonder de instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Cookiebeleid

menukaart

Voorgerechten:
 
Duo kroketten  17,5 euro 
Kaas/garnaal - citrus - peterselie

Vitello tonnato 19,50 euro 
Kalfsvlees – tonijnsaus – kappertjes – ijs van tonijn – tempura van kalfszwezerik  

Koud-warm van langoustine 21 euro 
Tartaar – kort gebakken – avocado – yoghurt – dille 

Makreel         19,5 euro 
Tartaar – komkommer – artisjok – basilicum - yoghurt

Tonijn - ganzenlever 21 euro 
Carpaccio - bereidingen van meloen – radijs – rammenas – nori 
 
Hoofdgerechten:
 
Filet pur 33 euro 
Pepersaus of béarnaise - verse frietjes -  groen bonenslaatje

Sashi Rib eye (4 weken gerijpt) topkwaliteit uit Denemarken
Groen bonenslaatje - pepersaus of bearnaise  - verse frietjes            48 euro 

Zeetong 34 euro 
Tartaar saus - groentenslaatje - verse frietjes

Tartaar van verse tonijn  30 euro 
Groentenslaatje – tartaarsaus - verse frietjes    suppl verse truffel 10 €

Rundstartaar door ons bereid 24 euro
Groentenslaatje – verse frietjes                             suppl verse truffel 10 €

Corvina (baarsachtige vis)  31 euro 
Bereidingen van venkel -  girollen -  bulgur 

Black agnus ‘Bavette’    32 euro 
Snijbonen – butternut pompoen – pont-neuf aardappelen 
 
 
 
 
 
Menu Bistro Vienna
 
* Enkele hapjes vooraf

* Makreel         
    Tartaar – komkommer – artisjok – basilicum - yoghurt

OF
* Tonijn - ganzenlever 
     Carpaccio - bereidingen van meloen – radijs – rammenas – nori 
  
** Ravioli van babykreeft 
     Scheermes – prei – zeekraal   
     
*  Corvina (baarsachtige vis)  
       Bereidingen van venkel -  girollen -  bulgur 
            
OF

* Black agnus ‘Bavette’    
     Snijbonen – butternut pompoen – pont-neuf aardappelen 
             
Bereidingen abrikoos
    Duindoornbes – cuberdons – witte chocolade     
                
OF

*Assortiment kazen  (suppl 6 euro)
   noten  – vijgenbrood –  vijgenchutney    
 
*Prijs menu : 52€ per persoon  zonder ravioli babykreeft ( excl.wijn)
**Prijs menu : 67,50 € per persoon met ravioli babykreeft  (excl.wijn)
 
(op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel het menu)
 
 
 
 
Lunch : Elke dag  ( behalve op vrijdagavond en zaterdagavond en feestdagen),  serveren we een lunchmenu met wat hapjes vooraf, voorgerecht , hoofdgerecht en een koffie of verse thee met nog enkele versnaperingen aan € 31 euro per persoon . Vraag naar meer info bij het zaalpersoneel .
 
* Gelieve de keuzes in voor- en hoofdgerecht te beperken 
  tot 4 verschillende gerechten per tafel.
* De samenstelling van de gerechten kan wijzigen
 
Dessert

Dame blanche  10 euro   
    Vanille ijs – warme chocoladesaus - slagroom
 
Moëlleux van zwarte chocolade  10 euro  
    frambozensorbet – crumble 
 
Café glazé 10 euro   
    Vanille ijs   – koffie – Amaretto – slagroom - crumble
 
Bereidingen van Abrikozen 10 euro  
witte chocolade - cuberdons - duindoornbes
 
Assortiment kazen  16 euro 
noten  – vijgenbrood –  vijgenchutney    
 
Crème brûlée 10 euro