Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze site te geven. Cookies zijn bestanden die in uw webbrowser worden opgeslagen en worden door de meeste websites gebruikt om uw webervaring te personaliseren.
Door onze website te blijven gebruiken zonder de instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Cookiebeleid

menukaart

De kaart van Bistro Vienna is compact en wisselt regelmatig. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd op Franse tradities met een knipoog naar Vlaanderen en de wereld .
 
 

Voorgerechten

 
Duo kroketten  17,5 euro 
Kaas/garnaal - ingelegde tomaat - citrus - peterselie
 
Vitello tonato 19,50 euro 
kalfsvlees – tonijnsaus – kappertjes – ijs van tonijn – tempura van kalfszwezerik  
 
Tomaat mozzarella 16 euro 
Assortiment kersttomaat – ijs van mozzarella – creme van groene kruiden
 
Tartaar van tonijn albacore 18,90 euro 
Oester – venkel – algen - passie
 
Fijn gesneden Brasvar 18,30 euro 
Kers  – snijbiet – bruine boter - mozzarella - basilicum

 

Hoofdgerechten

 
Filet pur 32 euro 
Pepersaus of béarnaise - verse frietjes -  groentenslaatje
 
Zeetong 34 euro 
Tartaar saus - groentenslaatje - verse frietjes
 
Tartaar van tonijn albacore ( bereid zoals rundstartaar ) 30 euro 
Groentenslaatje - verse frietjes  ( suppl. verse zomertruffel + 8 € ) 
 
Rundstartaar door ons bereid 24 euro 
Groentenslaatje - verse frietjes  ( suppl. verse zomertruffel + 8 € )

Pladijs 29,80 euro 
Cantharellen – citroengras – mais - packsoy - aardappeltaartje
 
Traaggegaard kalfsvlees 32 euro 
Spitskool – aubergine – beukenzwammen - pommes dauphine

 

Menu 

 
Enkele hapjes vooraf
 
Tartaar van tonijn albacore   
Oester – venkel – algen - passie
Wijntip: Marche Monte Schiavo - Pallio Verdicchio dei Castelli di Jesi Superiore DOC 2017 glas: 6,50/ fles:32,50
Verdicchio - delicate en intense neus, hints van rijp fruit, appel en perzik, krokante zuren, droge volle elegante wijn 
OF
Fijn gesneden Brasvar   
Kers  – snijbiet – bruine boter - mozzarella - basilicum
Wijntip: Veneto: Gianni tessari Pinot Grigio delle Venezie DOC 2019 glas:5,50/ fles 27,50
Toetsen van wit citrusfruit, frisse zuren, uitgebalanceerd karakter met een aangename frisheid

 
Babykreeft    
Open lasagne  – spinazie –  asperges - saffraan   
Wijntip: Sardinië: Vigne Surrau Branu Vermentino di Gallura Superiore DOCG 2018 glas:8/ fles 40
​Intense neus van fruitige en minerale toetsen, speels mondgevoel, mooi in balans, lange afdronk
 
Pladijs  
Cantharellen – citroengras – mais - packsoy - aardappeltaartje
Wijntip: Puglia - Tormaresca Chardonnay Puglia 2018  glas: 6,50/ fles: 32,50
Perzik, exotisch fruit en oranjebloesem, smaakvol en soepel, mooie frisheid en mineraliteit
OF
Traaggegaard kalfsvlees  
Spitskool – aubergine - beukenzwamme  – pommes dauphine
Wijntip: Lazio - Villa Mathilde Stregamora Roccamonfino IGT 2018 glas: 7 / fles: 35
100 % Piedirosso - aroma's van rode bessen, kersen, frambozen en rozen, mineralig, krachtige frisse afdronk
 
 
Aardbei 
Hibiscus – coconut - crumble van rode biet
Wijntip: Piemonte Vite Colte Brachetto d'Acqui Il Furetto DOC 2019   glas: 6
dessertwijn met fijne perlage, laag in alcohol, zoete rode koele wijn met veel finesse en elegantie
 
OF
Assortiment kazen       ( suppl.  6€ ) 
Noten  – vijgenbrood –  vijgenchutney    
 
Prijs menu : 50€ per persoon  zonder babykreeft (excl.wijn)
Prijs menu : 65€ per persoon met babykreeft (excl.wijn)
 
 
Lunch : Elke dag  ( behalve op vrijdagavond en zaterdagavond en feestdagen),  serveren we een lunchmenu met wat hapjes vooraf, voorgerecht , hoofdgerecht en een koffie of verse thee met nog enkele versnaperingen aan 29,50 euro per persoon . Vraag naar meer info bij het zaalpersoneel .
 
* Gelieve de keuzes in voor- en hoofdgerecht te beperken 
  tot 4 verschillende gerechten per tafel.
* De samenstelling van de gerechten kan wijzigen

 

 Dessert

 
Dame blanche  10 euro   
Vanille ijs – warme chocoladesaus - slagroom
 
Moëlleux van zwarte chocolade  10 euro  
Frambozensorbet – crumble 
 
Café glacé 10 euro  
Vanille ijs   – koffie – Amaretto – slagroom - crumble
 
Aardbei 11 euro 
Hibiscus – coconut - crumble van rode biet
 
Assortiment kazen  14 euro  
noten  – vijgenbrood –  vijgenchutney