Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze site te geven. Cookies zijn bestanden die in uw webbrowser worden opgeslagen en worden door de meeste websites gebruikt om uw webervaring te personaliseren.
Door onze website te blijven gebruiken zonder de instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Cookiebeleid

onze kaart

De kaart van Bistro Vienna is compact en wisselt regelmatig. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd op Franse tradities met een knipoog naar Vlaanderen en de wereld .
 
 
 
Voorgerechten
 
Taartje van tomaat 16,50 euro
Burrata - courgette - basilicum
 
Duo kroketten  16,90 euro
Kaas/garnaal - ingelegde tomaat - citrus - peterselie
 
 Vitello tonnato  18,90 euro
Traaggegaard - tonijnsaus - beignet van zwezerik - kappertjes
 
Rundscarpaccio  16,80 euro
  Klassiek -  rucola - grana - olijfolie
 
Sardines - sepia - taartje van tomaat 18,50 euro
Ijs van bouillabaisse - basilicum - courgette
 
Traaggegaard en fijngesneden lamsbout  18,30 euro
Couscous - yoghurt - aubergine - ijs van gerookte ansjovis
 
 
 
 
Lunch : Elke dag  ( behalve op vrijdagavond en zaterdagavond en feestdagen),  serveren we een voorgerecht , hoofdgerecht en een koffie of verse thee met nog enkele versnaperingen aan € 29,50 euro per persoon . Vraag naar meer info bij het zaalpersoneel .
  
Hoofdgerechten
 
Rundstartaar 23 euro
Door ons bereid- verse frietjes - groentensalade 
 
Tartaar van witte tonijn (duurzaam)  31 euro
Zoals “rundstartaar” - verse frietjes - groentensalade
 
Ceasar Salade 22 euro
Traaggegaard hoevekip - ijsbergsalade - spek - broodkorstjes - ansjovis
 
Filet pur 31 euro
Pepersaus of béarnaise - verse frietjes - koude bonensalade
 
Zeetong 34 euro
Tartaar saus - tomaten salade - verse frietjes
 
Open lasagne - reuze gambas 33 euro
Artisjok - courgette - erwten - jus van citroen verbena
 
Pladijs 29,80 euro
Raap - girollen - groene druiven - beurre blanc met kruiden - aardappeltaartje
 
Kalfsvlees 31,50 euro
Warmoes - rode biet - kimchi - freekeh (tarwe)
 
 
* Het is aangewezen om op zaterdagavond voor- en hoofdgerecht te nemen of te opteren voor onze menu Bistro Vienna
 
* Gelieve de keuzes in voor- en hoofdgerecht te beperken tot 4 verschillende gerechten per tafel.
 
* Allergeneninformatie: vraag info aan de zaakvoerder
  De samenstelling van de gerechten kan w