Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze site te geven. Cookies zijn bestanden die in uw webbrowser worden opgeslagen en worden door de meeste websites gebruikt om uw webervaring te personaliseren.
Door onze website te blijven gebruiken zonder de instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Cookiebeleid

menukaart


De kaart van Bistro Vienna is compact en wisselt regelmatig. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd op Franse tradities met een knipoog naar Vlaanderen en de wereld .
 
Voorgerechten


Duo kroketten  18 euro      
Kaas/garnaal - citrus - peterselie

Vitello tonnato 19,50 euro      
Kalfsvlees – tonijnsaus – kappertjes – ijs van tonijn – tempura van kalfszwezerik  

Koud-warm van langoustine 24 euro    
Tartaar – kort gebakken – avocado – yoghurt – dille 

Carpaccio van zeebaars  21 euro    
 komkommer – venkel – yoghurt – soja 

Fijngesneden Brasvar varken 21 euro  
Wortel – aubergine – ras el hanout 




Lunch :  voorgerecht , hoofdgerecht en een koffie of verse thee met nog enkele versnaperingen aan € 32 euro per persoon . Vraag naar meer info bij het zaalpersoneel 
(niet op feestdagen)

     
Hoofdgerechten :


Filet pur 33 euro     
Pepersaus of béarnaise - verse frietjes -  groen bonenslaatje

Zeetong 34 euro    
Tartaar saus - groentenslaatje - verse frietjes

Sashi Rib eye (4 weken gerijpt) topkwaliteit uit Denemarken 48 EURO
Groen bonenslaatje - pepersaus of bearnaise  - verse frietjes                       

Tartaar van verse tonijn  30 euro    
(op de wijze van rundstartaar)
Groentenslaatje - verse frietjes    

Rundstartaar door ons bereid 24 euro  
Groentenslaatje – verse frietjes                            

Filet van Rog 31 euro    
Prei – lamsoor – ajuin – kappertjes – girollen - aardappelen

Wilde eend 32 euro     
Knolselder – spitskool – pruimen – polenta 



 MENU BISTRO VIENNA 

* Assortiment kleine hapjes vooraf


* Carpaccio van zeebaars – venkel – yoghurt – komkommer – soja                  

OF  
                
* Fijngesneden Brasvar varken – wortel – aubergine – ras el hanout
                    

                                                                          
** Kalfszwezerik – langoustine – risotto - butternut
    ( Het tussengerecht is ENKEL per tafel en NIET apart te verkrijgen )
     

                            
* Filet van rog – prei – lamsoor – kappertjes – girollen - aardappel
      
 OF    
                                                                                                                          
* Wilde eend – knolselder -  spitskool – pruimen – polenta 
                

* Zwarte chocolade – mascarpone – bramen - passievrucht
     
OF 
                                                                                            
*Assortiment kaas “geselecteerd door Stefaan Camerlinck” 
   ( suppl 6 € )


*Prijs per persoon zonder kalfszwezerik € 55   (zonder wijn)
**Prijs per persoon met kalfszwezerik: € 67      (zonder wijn) 

DEZE MENU IS ENKEL PER TAFEL TE VERKRIJGEN TOT 20.30 u


# Wijnen aanbevolen door Sommelier Conseil Rony Van Vlierbergh. www.rvvino.be