Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze site te geven. Cookies zijn bestanden die in uw webbrowser worden opgeslagen en worden door de meeste websites gebruikt om uw webervaring te personaliseren.
Door onze website te blijven gebruiken zonder de instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Cookiebeleid

menukaart

 De kaart van Bistro Vienna is compact en wisselt regelmatig. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd op Franse tradities met een knipoog naar Vlaanderen en de wereld .
 
 
Voorgerechten
 
 
Duo kroketten  18 euro 
Kaas/garnaal - citrus - peterselie
 
Rundscarpaccio Holstein 24 euro  
Eendenlever – gerookte paling – koolrabi – miso  
 
Terrine van ganzenlever   25 euro 
rode ui - kumquat - brioche  
 
Tartaar van rund – verse krab  21 euro    
Rammenas – mosterd – avocado 
 
Coquille – oester  21 euro
Koolrabi – wasabi - oesterblad

Hoofdgerechten :
Filet pur 34 euro 
Pepersaus of béarnaise - verse frietjes -  groentenslaatje
 
Zeetong 35 euro 
Tartaar saus - groentenslaatje - verse frietjes
 
Holstein Rib eye (4 weken gerijpt) 42 euro
Groentensalade - pepersaus of bearnaise  - verse frietjes                      
 
Kalfsblanquette 30 euro
Witloofsalade  - verse frietjes    
                     Supplement kalfszwezeriken : 13,5 euro
 
Kalfszwezeriken 39 euro
Risotto – boschampignons – knolselder 
 
Rundstartaar door ons bereid 25 euro
Groentenslaatje – verse frietjes                            
 
Heilbot   31 euro
Knolselder – artisjok – shiso - aardappelen 
 
Hert     34 euro  
Spruitjes – dadels – bloedworst – dauphine aardappelen
 
* Op vrijdag- en zaterdagavond serveren we enkel
   de menu Bistro Vienna 
* Gelieve de keuzes in voor- en hoofdgerecht te beperken 
   tot 4 verschillende gerechten per tafel.
* De samenstelling van de gerechten kan wijzigen

Lunch :  voorgerecht , hoofdgerecht en een koffie of verse thee met nog enkele versnaperingen aan € 33 euro per persoon . Vraag naar meer info bij het zaalpersoneel 
(niet op feestdagen)


MENU BISTRO VIENNA 
 
Assortiment kleine hapjes vooraf
 
Tartaar van rund – krab – rammenas – mosterd - avocado 
OF                   
* Coquille – oester – koolrabi – wasabi
                                                                                  
** Kalfszwezeriken – aardappelpasta – kastanje – spinazie  
    ( Het tussengerecht is ENKEL per tafel en NIET apart te verkrijgen )
                         
* Hert – spruitjes – dadels – bloedworst – dauphine aardappelen
OF                                                                                                                               
Heilbot – knolselder – artisjok – shiso - aardappelen

* Rijstpap – mango – kokos – banaan 
OF 
*Assortiment kaas “geselecteerd door Stefaan Camerlinck”
   ( suppl 6 € )
 
*Prijs per persoon zonder zwezeriken  : € 55   (zonder wijn)
**Prijs per persoon met zwezeriken : € 67       (zonder wijn)