Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze site te geven. Cookies zijn bestanden die in uw webbrowser worden opgeslagen en worden door de meeste websites gebruikt om uw webervaring te personaliseren.
Door onze website te blijven gebruiken zonder de instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Cookiebeleid

menukaart

Lunch
op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagmiddag: 31 euro
(Tapenade met toast - voorgerecht - hoofdgerecht - koffie of verse thee met huisgemaakte koekjes )


Voorgerechten


Kaas en Garnaalkroket -tomaat - kimchi - citroen 17,50€

Vitello tonnato - rucola - kalfszwezerik - grana 19,20€ 

Koud - warm van langoustine - avocado - yoghurt - dille 21,00€

Verse zalm - asperges - pompelmoes - shiso - appel 19,20€

Tartaar van kalfsvlees - zeekat - bloemkool - gruyere 19,50€
 
Hoofdgerechten

Filet pur (wit-blauw) - bonensalade - pepersaus of bearnaise - verse frietjes 33,00€

Sashi rib eye (4 weken gerijpt) topkwaliteit uit Denemarken - bonensalade - pepersaus en
                                          bearnaise - verse frietjes 48,00€

Gebakken zeetong - groentensalade - tartaar saus - verse frietjes 34,00€

Rundstartaar (door ons bereid) - groentensalade - verse frietjes 24,00€
                                          suppl. verse truffel : 10€

Tartaar van verse tonijn bereid zoals rundstartaar - groentensalade - verse frietjes 29,50€
                                          suppl. verse truffel : 10€

Schelvis - geplette aardappelen - snijbiet - tuinbonen - spinazie - jus van strandkrab 29,50€

Hoevekip (traaggegaard) - asperges - erwten - pommes dauphine - champignons - truffel 30,50€
 
 
Menu Bistro Vienna


Assortiment kleine hapjes
* * * 

Verse zalm - asperges - pompelmoes - shiso - appel 

OF

Tartaar van kalfsvlees - zeekat - bloemkool - gruyere 

* * *


Huisgemaakte Gnocchi - traaggegaard buikspek - langoustine - bereidingen van artisjok

* * * 


Schelvis - geplette aardappelen - snijbiet - tuinbonen - spinazie - jus van strandkrab
 
OF

Hoevekip (traaggegaard) - asperges - erwten - pommes dauphine - champignons - truffel 
* * * 


Aardbei - rababer - platte kaas - basilicum - zwarte peper

MENU ZONDER GNOCCHI : 52 € 
MENU MET GNOOCHI : 66 €