Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

menu

 
 MENU BISTRO VIENNA

* Proevertjes van de chef
 
* Witte tonijn  - kortgebakken scheermesjes - avocado - wasabi - dashi
                     Wijnsugg. : Italië Friuli: Villa Chiopris Ribolla Gialla IGT Venezia Giulia 2016  
                     Druiven: 100% Ribolla Gialla - neus van geel steenfruit, bloemige accenten , mooie frisse
                     zuren, toetsen van wit fruit.       
  
OF                  


* Tataki van rundsvlees - coquille - knolselder - broccoli - walnoot
                   Wijnsugg.: Italië Piemonte: Vite Colte Barbera d’Asti DOC San Nicolao                                                        
                   Druif: 100 % Barbera - aroma’s van zoethout en specerijen, pruim, tabak, kers en bramen 
                   mooie zuren, zachte tannines   
 
** Griet - tarte tatin van witloof - curry - kruidenolie
    ( Het tussengerecht is ENKEL per tafel en NIET apart te verkrijgen )
                  Wijnsugg: Italië Trentino Pravis Kerner Vigneti Dolomiti IGT 2016                                                             
                   Druif: 100% Kerner - fruitige appel en citrus, mineralig, mooie aciditeit, speels en levendig                                           
                             
 * Roodbaars - bloemkool - prei - champignons - jus van gerookt spek
                  Wijnsugg: Italië Piemonte: Cacina Chicco Langhe Favorita DOC 2016                                                        
                   Druif: Favorita - citrus, lindebloesem, exotisch fruit, toets van hooi, lange afdronk                                                      
    
OF                                                                                                                               

* Wilde eend - rammenas - wortel - sinaasappel - polentakroketten
                Wijnsugg: Italië Puglia: Tenute Rubino Oltreme Susumaniello  IGT 2015                                                      
                Druif: Susumaniello - kers, granaatappel, framboos, volle elegante wijn, ronde smaak van  
                rijpe pruimen, zachte tannines  
                                                                              
* Panna cotta van coco - bereidingen van meloen  - pistache - olijven
                Wijnsugg: Lazio: Cantine San Marco Lazio Moscato IGT 2014                                                               
                Druif: Moscato, expressief, enorm fruitboeket, perzik, licht zoet, delicaat maar elegant
  
OF                                                                                            


*Assortiment kaas “geselecteerd door Stefaan Camerlinck”- vijgen ( suppl 6 € )
 
*Prijs 4 gangen ( zonder griet) € 50
**Prijs 5 gangen (met griet)    € 62

DEZE MENU IS ENKEL PER TAFEL TE VERKRIJGEN .
 
# Wijnen aanbevolen door Sommelier Conseil Rony Van Vlierbergh. www.rvvino.be
Vanaf heden kan u ook overnachten in 1 van onze 4 stijlvolle gastenkamers